Procesfinanciering

Middels procesfinanciering worden de kosten van het buitengerechtelijke- als ook het gerechtelijke traject door Debitforce gefinancierd. Debitforce heeft hiervoor een speciaal product ontwikkelt wat de naam LegalFunding.nl draagt. Debitforce draagt bij procesfinanciering het gehele financiŽle risico van het buitengerechtelijke en gerechtelijke traject en ontvangt hiervoor een vergoeding uitgedrukt in een percentage van de toegewezen hoofdsom. U kunt procederen zonder investering en of risico !

Debitforce is van mening dat iedereen de kans moet krijgen om zijn of haar gelijk te halen bij de rechter en gebruik moet kunnen maken van de mogelijkheden van procesfinanciering. Debitforce financiert dan ook, als enige in Nederland, rechtszaken met een belang in hoofdsom vanaf 7.500,- euro exclusief btw, rente en kosten en houdt hiermee de drempel laag voor zowel particulieren als ook ondernemers.

Voordelen

  • U krijgt tijdens het gehele traject advies en ondersteuning van onze ervaren juristen
  • Geen resultaat bewerkstelligt door Debitforce ? U betaalt gewoon helemaal niets !
  • Debitforce verstrekt aan zowel particulieren als aan ondernemers een procesfinanciering
  • Debitforce ontzorgt u en neemt de financiŽle en emotionele druk van uw zaak over
  • Debitforce put uit een groot netwerk van advocaten, juristen, managers, notarissen en specialisten om een maximaal resultaat te behalen
  • Debitforce beoordeelt alle zaken op haalbaarheid en verhaalbaarheid alvorens in het diepe te springen

KLIK HIER OM NAAR DE SITE VAN LEGAL FUNDING TE GAAN VOOR MEER INFO

Algemene voorwaarden   Juridische termen   Disclaimer